Vastuuvapauslauseke

Outdoormedia Oy:n www-sivujen käyttöä koskeva ilmoitus

Avaamalla Outdoor Media Oy:n www-sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Kaikki Outdor Media Oy:n www-sivustojen sisältämä tieto on yleistä informaatiota. Outdoor Media Oy voi muuttaa sen sisältöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Outdoor Media Oy:n www–sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet, jota ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kielletty ilman Outdoor Media Oy:n etukäteistä kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. Outdor Media Oy:n www-sivuja saa katsella ja tarkastella tietokoneella (tai vastaavalla laitteella) sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten.

Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Outdoor Media Oy:n erillistä kirjallista suostumusta. Outdoor Media Oy:n www–sivujen sisältämiin yksityisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen, on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Outdoor Media Oy:n www-sivut ja niiden sisältö on Outdoor Media Oy:n sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Outdoor Media Oy:n www-sivut toimitetaan sellaisena kuin ne ovat. Outdoor Media Oy ei takaa sitä, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi.

Outdoor Media Oy pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. Outdoor Media Oy ei anna mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen.

Outdoor Media Oy ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu Outdoor Media Oy:lle. Outdoor Media Oy:n vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Outdoor Media Oy ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta. Outdoor Media Oy:n ulkopuolisen, kolmannen osapuolen linkin sisältyminen Outdoor Media Oy:n sivuille ei myöskään viittaa siihen, että Outdoor Media Oy millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai promovoisi kyseisiä sivuja tai niillä mainittuja tuotteita tai palveluita.

Lähettämällä materiaalia jollekin palvelimistamme esimerkiksi sähköpostitse tai Outdoor Media Oy:n www-sivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että (a) lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdollisesti sisältämät virukset ja muut epäpuhtaat tai tuhottavat ominaisuudet; ja (c) aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus antaa se Outdoor Media Oy:lle, ja että Outdoor Media Oy voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita Outdoor Media Oy:tä kohtaan ja sitoudut hyvittämään Outdoor Media Oy:n kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Outdoor Media Oy ei tarkista sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Outdoor Media Oy voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Outdoor Media Oy ja sen tuotteiden nimet ovat Outdoor Media Oy:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut sivuillamme mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Outdoor Media Oy:n tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

Copyright © Outdoor Media Oy 2014. Kaikki oikeudet pidätetään.